Dagelijks Woord

Meer over Verenigingsleven

Jeugdvereniging "Inspiration"

Inspirerend, gezellig en ontspannen dat is de JV 15+ “Inspiration”

Inspiration is een gezellige en actieve jeugdvereniging voor jongeren van 15 jaar en ouder. Elke tweede en vierde zaterdagavond van de maand komen wij  vanaf 20.00 uur bij elkaar in de Bethelkerk. We beginnen de avond door gezellig bij te praten  onder het genot van een kopje koffie, thee of fris. Ook wordt er al actief gespeeld op de voetbal-, en airhockeytafel.

Vervolgens beginnen we met gebed en gaat de Bijbel open. We denken met elkaar na over een bepaald thema of Bijbelgedeelte (Heb je ideeën, draag ze aan!). We bespreken na de inleiding enkele vragen met elkaar. Zo kunnen we samen horen wat God d.m.v. Zijn Woord tot ons te zeggen heeft. Mocht je nog met vragen blijven zitten n.a.v. de Bijbelstudie, dan is er natuurlijk de gelegenheid en ruimte om hier met elkaar of met de leiding over door te praten.

Na het bezinnende gedeelte is er volop ruimte voor ontspanning. De frituurpan gaat aan en er komen diverse spellen op tafel. Hopelijk kun je tegen je verlies…?!

Zo rond 22.30 uur sluiten we de avond af met gebed.

Verder is er iedere eerste zaterdag van de maand een 'speciaalavond'. Op deze avonden blijven we niet in de kerk, maar gaan we iets actiefs doen. Activiteiten waaraan je kunt denken zijn bijv.: karten, schaatsen, bowlen, kanoën, smokkeltocht, naar het Omniversum etc.

Kortom een JV geïnspireerd door de Bijbel, met veel inspirerende mensen en activiteiten. Kom gerust eens langs, je bent hartelijk welkom. Neem voor meer informatie contact op met onderstaande contactpersoon.

 

erik van malenstijn

Functie: Contactpersoon Jeugdvereniging "Inspiration"
Telefoon: 06-21403462

Email: edvanmalenstijn@solcon.nl

 


Leidinggevenden:

Arnold van Delden

0318-484491

Erik van Malenstijn

06-21403462

Frederik Deys

0318-481092

Heidi Deys

Job-Paul Groeneveld

Corrie Groeneveld

 

0318-481092

06-10300210

 

 

 

  • © hersteld hervormde kerk 2022

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit