Dagelijks Woord

Meer over Gemeente

Voedselbank

06 juni 2023

In de hal van de kerk vindt u weer de bekende kratten die gevuld kunnen worden met boodschappen t.b.v. de voedselbank. Fijn dat er nu al kratten zijn gevuld! In de periode juni, juli en augustus mogen we weer geven voor dit doel.
Omdat het de zomerperiode is, is de kerk niet iedere avond open. Inleveren kan dan in ieder geval tijdens de openingstijden van de bibliotheek en tijdens de kerkbonnenverkoop.

Wat is de voedselbank? De diaconie informeert u graag. Voedselbank Ede verstrekt noodhulp aan mensen in de gehele gemeente Ede, dus ook de omliggende dorpen. De voedselbank heeft als doel mensen te helpen, die onder het bestaansminimum leven. De hulp bestaat uit het wekelijks verstrekken van een zo gevarieerd mogelijk voedselpakket.
We roepen u als gemeente op om net als vorig jaar mild te geven. We zijn dankbaar dat u al volop gehoor geeft en we hopen dat de komende weken tientallen gevulde kratten kunnen worden afgeleverd. Voornamelijk droge kruidenierswaren en houdbare producten zijn welkom. Zie ook de lijstjes bij de kratten. U kunt de boodschappen zelf neerzetten in de kratten. Hartelijk dank!

  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit