Dagelijks Woord

Meer over Gemeente

Nieuwsupdate week 9

27 februari 2023

Wekelijks op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de gemeente? Dat kan met de nieuwsupdate. Elke week blikken we terug op de voorgaande week en kijken we vooruit naar de komende week.

Overig

Vanavond, maandag 27 februari, is er om 19:30 doopzitting in de consistorie. Beide ouders worden verwacht. Graag het trouwboekje en een afschrift van de digitale aangifte meenemen.

De gemeenteleden uit de wijk van br. Van As worden herinnerd aan de wijkbijeenkomst vrijdag a.s. U kunt zich nog tot en met morgen aanmelden. Zie voor meer informatie de uitnodiging die u ontvangen heeft.

Bij de uitgang lag het blad Zicht op de kerk én een nieuwsbrief van de kerkvoogdij over de pastorie aan de Julianastraat voor u en jou klaar.

Collecte

Zondag 26 februari 2023 was de eerste collecte vandaag voor de kerkvoogdij, de tweede voor de diaconie met als bestemming het seniorenwerk en de derde voor de aflossing van de kerkelijke gebouwen.

Was u niet in de gelegenheid om uw gaven te geven, dan kunt u dit alsnog overmaken. Graag onder vermelding van de collectedatum/-data.
Voor de kerkvoogdij: NL32 RABO 0337 5846 99.
Voor de diaconie (seniorenwerk): NL13 RABO 0300 7761 60.
Voor de aflossing van de kerkelijke gebouwen: NL64 RABO 01082 445 98.

Voorbede

- Dankbaarheid voor de geslaagde operatie en thuiskomst van Teunis van de Burgt; Hij wacht op uitslagen en een mogelijk vervolg
- Jantine van Noort, Poelbos 4 in Ede, die zondagmorgen op de afdeling Hartbewaking van het ZGV is opgenomen
- Oorlog in Oekraïne/Oekraïeners

  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit