Dagelijks Woord

Meer over Gemeente

Nieuwsupdate week 6

06 februari 2023

Wekelijks op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de gemeente? Dat kan met de nieuwsupdate. Elke week blikken we terug op de voorgaande week en kijken we vooruit naar de komende week.

Overlijden

Op 3 februari jl. is op 87-jarige leeftijd overleden Harmen van Roekel, Dorpsstraat 4/C. Dinsdagavond van 19.30 – 20.30 uur is er gelegenheid tot condoleren en de rouwdienst zal worden gehouden op woensdag 8 februari om 10.00 uur in de Bethelkerk, waarna aansluitend de begrafenis zal plaatsvinden op de gemeentelijke begraafplaats aan de Kerkhoflaan.

Geboorten

Op 30 januari jl. is bij Rik en Arjanne Maassen - Janssen, Het Hoefje 8, een zoon geboren die de namen Jacobus Benjamin kreeg. Zijn roepnaam is Boaz.

Op 31 januari jl. is bij Cornelis en Janine Riksen – Suijker, Schansweg 2-1, een dochter geboren die de doop- en roepnaam Veerle kreeg.

Op 3 februari jl. is bij Marinus en Gerriëtte Hardeman – Nap, Reigerweide 34 in Renswoude een dochter geboren, die de naam Willine kreeg. Haar roepnaam is Elin.

Op 4 februari is bij Peter en Mathilde Clarke – Hazeleger, Breeveen 13 in Ede, een zoon geboren die de namen Asher Canice Melis kreeg. Zijn roepnaam is Asher.

Huwelijk

Vrijdag 10 februari zal hier in de Bethelkerk de bevestiging en inzegening plaatsvinden van het huwelijk van Reinout Kas en Corine van Leijenhorst. De dienst begint om 14.30 uur en zal geleid worden door ds. Kloosterman.

Overig

Vanavond, maandag 6 februari, is er van 19.00 – 19.30 uur Censura Morum in de consistorie.

Donderdagavond om 20.15 zal het bezinningsuur op het Heilig Avondmaal worden gehouden. Iedereen is van harte welkom.

Gemeenteleden uit de wijk van ouderling Gerard van den Berg (Klomperweg) worden herinnerd aan de wijkbijeenkomst vrijdag a.s. U kunt zich hiervoor nog tot en met morgen aanmelden.

Voor het jaar 2023 is er aan kerkelijke bijdrage € 283.022,- door u toegezegd. Dit bedrag is ruim boven het begrote bedrag en stemt ons - in deze onzekere tijden - tot dankbaarheid. Na de Heere, alle gevers en geefsters hartelijk dank!

Collecte

Zondag 5 februari 2023 was de eerste collecte voor de kerkvoogdij en de tweede voor het landelijk jeugdwerk.

Was u niet in de gelegenheid om uw gaven te geven, dan kunt u dit alsnog overmaken. Graag onder vermelding van de collectedatum/-data.
Voor de kerkvoogdij: NL32 RABO 0337 5846 99.
Voor het landelijk jeugdwerk: NL13 RABO 0300 7761 60.

Voorbede

- Rouwdragende familie Van Roekel
- Geboorte van Boaz bij Rik en Arjanne
- Geboorte van Veerle bij Cornelis en Janine
- Geboorte van Elin bij Marinus en Gerriëtte
- Geboorte van Asher bij Peter en Mathilde
- Trouwdag van Reinout en Corine
- Dhr. R. Kas, Evekinkweg 70, Wekerom, die op donderdag geopereerd zal worden
- Bezinningsuur

  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit