Meer over Nieuwbouw

Acties ten behoeve van nieuwbouwfonds

 Fleur Fotokaarten

Gezien het grote succes met de verkoop van de fotokaarten en omdat er ook veel vraag is van buiten Lunteren, zijn we een webwinkel gestart onder de naam: www.fleurfotokaarten.nl

Door gebruik te maken van internet en de uitgebreide bestelmogelijkheden kunnen we nog veel meer mensen van dienst zijn met de mooie fotokaarten.

Uiteraard is de opbrengst bestemd voor de nieuwbouw van onze kerk. De bekende kaartenstandaards op onze verkooppunten blijven gewoon staan. U kunt deze vinden op de volgende locaties:
Dio Drogisterij - Dorpsstraat 171
Woon- en Zorgcentrum De Honskamp - Dorpsstraat 25
Bethelkerk - De Haverkamp 1

Taartenactie

De taarten worden op bestelling gemaakt en de opbrengst (na aftrek van de ingrediënten) komt ten gunste van de nieuwbouw.

Een gedeelte van de taarten bieden wij u aan in samenwerking met Bakkerij Boone (slagroom/mokka/chipolata/vruchten). De overige taarten worden door vrijwilligsters gemaakt (appel/kwark/monchou met kersen).

Voor informatie of het telefonisch bestellen van de taarten kunt u terecht bij Esther Kool tel. 0318-656789 of bij Evelien Koudijs tel. 0318-845125 of per e-mail via  taartenactiehhglunteren@gmail.com

Op de tafels bij de uitgangen van de kerk liggen de bestelformulieren voor taarten, hierop staan o.a. de prijzen en de benodigde informatie vermeld. Neem gerust vrijblijvend een bestelformulier mee om thuis eens te bekijken wat voor lekkers wij aanbieden. Dit is een doorlopende actie, die dus niet stopt nadat u 1 keer een taart heeft gekocht. Een leuke en lekkere manier om elkaar te helpen. Wij hopen dat er veel taarten worden besteld!

Klusdienst

Graag brengen we de klusdienst onder uw aandacht. Er zijn al diverse klussen gedaan en ook u kunt uw klus door de klusdienst laten uitvoeren. De opbrengst is bestemd voor de nieuwbouw van de kerk. De klussers zijn vakmensen aan wie u uw klus kunt toevertrouwen. Heeft u iets te doen in en rond het huis waar u niet aan toe komt? Bel eens naar de klusdienst via 0318-483158. Dan kunt u bespreken om welk klusje het gaat en wat de kosten ongeveer zijn. Als u andere vragen heeft over de klusdienst, kunt u bellen met 0318-482026. Wij hopen op een flink aantal klusaanvragen.

 

 

 

  • © hersteld hervormde kerk 2019

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit