Dagelijks Woord

Meer over Kerkvoogdij

Parkeren

PArkeerregelaars gezocht !

Om het parkeren bij de Bethelkerk in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een groep enthousiaste vrijwilligers die hierbij willen helpen. Wat houdt dit precies in? Als parkeerregelaar ben je drie kwartier voor aanvang van de dienst aanwezig om de automobilisten de juiste plaatsen te wijzen zodat het parkeren soepel verloopt en alle plaatsen op parkeerplaats bezet zijn. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een (indien mogelijke vaste) groep van drie personen. We streven naar een groep van minimaal twaalf vrijwilligers zodat je niet iedere zondag aan de beurt bent. Bij de kerk zijn jassen aanwezig waardoor het voor de bezoekers ook duidelijk is dat jij de parkeerregelaar bent van wie ze de aanwijzingen op moeten volgen. 

Wil je hierbij helpen en op deze manier je bijdrage leveren aan de goede orde rondom de eredienst? Meld je dan aan via jcmastenbroek@outlook.com, maar je kunt ook appen of bellen naar 06-18461914.

enkele mededelingen m.b.t. parkeren:

* Invalide- en kerkautoparkeerplaatsen moeten altijd vrij gehouden te worden voor personen die hier recht op hebben.

* Als bezoeker dient u altijd de aanwijzingen van de parkeerregelaars op te volgen.

* Vanwege klachten uit de buurt vragen we u om de auto niet op de Haverkamp of in "de Kempjes" te parkeren maar gebruik te maken van de parkeerplaats bij de Bethelkerk.

 

Parkeerregelaars gezocht !

(klik op bovenstaande afbeelding voor meer informatie)

  • © hersteld hervormde kerk 2021

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit